Ish-deputetët Legjislatura VI

Mytaher Haskuka

Mytaher Haskuka

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 12.10.1973 në Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Doktor shkence - Psikologji

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në legjislaturën e pestë,
  • Profesor në departamentin e Psikologjisë - Universiteti i Prishtinës,
  • Hulumtues në organizata të ndryshme ndërkombëtare dhe vendore,
  • Udhëheqës i ekipit për politika, hulumtime dhe komunikim në UNDP - Kosovë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Turke; Boshnjake; Serbe

  Adresa

  • Rr. “Hoxhë Tahsini” Nr.74 - Prizren

  Telefoni

  • 044 257 850