Ish-deputetët Legjislatura VI

Agim Aliu

Agim Aliu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.06.1971 në Balaj - FERIZAJ
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik, MA

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i KK-Ferizaj 2000-2008,
  • Kryesues i KK-Ferizaj 2008-2012
  • Kryetar i Komunës së Ferizajt 2012-2013,
  • Deputet i Kuvendit të RKS-së, 2014-2017

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroate; Angleze (Mirë)

  Adresa

  • Balaj - FERIZAJ

  Telefoni

  • 044 121 538