Lajmet e fundit

Nga punimet e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit

e mërkurë, 03.06.2020

Me 61 vota për, u zgjodh Qeveria e re e Republikës së Kosovës, me kryeministër Avdullah Hotin

LEXO LAJMIN E PLOTË

Sqarim lidhur me rezultatin e votimit në seancën e sotme të Kuvendit

e mërkurë, 03.06.2020

Nga Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit të Republikës së Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!