News

Thursday, 01.01.1970
Kosova dhe Mali i Zi do të ndihmojnë njëra – tjetrën në integrimet euroatlantike Kosova dhe Mali i Zi do të ndihmojnë njëra – tjetrën në integrimet euroatlantike Kosova dhe Mali i Zi do të ndihmojnë njëra – tjetrën në integrimet euroatlantike