Archive

Second Legislation Period (23.11.2004 - 12.12.2007)

Xhevat Bislimi

Functions in the Assembly of Kosovo

  Party

  Personal Data

  • Date of birth 22/07/1961 in Vėrban
  • I martuar

  Education

  • Fakulltetin e gazetarisė - gazetar

  Past and Present Activities and Functions

  • Gazetar i gazetės " Zėri i Kosovės" dhe i disa gazetave dhe revistave tė tjera.
  • Kryeredaktor dhe pastaj edhe drejtor i Agjensisė sė Lajmeve tė Kosovės "Kosovapress"

  Other languages than mother tongue

  • Anglishtė
  • Frengjishtė
  • Gjermanishtė (pasive)
  • Serbokroatishtė
   

  Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

  Tel: 038 211 186

  Email: asd@sadfsdf.com

  Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

  Tel: 038 211 186

  Email: asd@sadfsdf.com