Lajmet e fundit

Nga mbledhja konstituive e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve

e hënë, 24.02.2020

Osmani: Ndër prioritetet kryesore reforma dhe cilësia në arsim

e premte, 21.02.2020

Osmani: Autostrada e Anamoravës do të bëhet, korrupsioni do të ndalet

e premte, 21.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!