Lajmet e fundit

Është konstituuar Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

e martë, 25.02.2020

Mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

e martë, 25.02.2020

Nga mbledhja konstituive e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve

e hënë, 24.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!