Kalendari i aktiviteteve për sot, e hënë

Kalendari i aktiviteteve për nesër, e martë

Kalendari i aktiviteteve për pasnesër, e mërkurë

Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Konjufca ngushëllon homologun e tij turk, Mustafa Şentop

e hënë, 27.01.2020

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, uron kryeparlamentarin Konjufca

e hënë, 27.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!