Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca takoi shefen e Zyrës së BE-së Kosovë, Nataliya Apostolova

e hënë, 20.01.2020

Kryetari Konjufca dhe ambasadori Orlande flasin për avancimin e bashkëpunimit midis Kosovës dhe Italisë

e premte, 17.01.2020

Kryeparlamentari Konjufca priti në takim një grup prej 120 studentësh nga Austria

e premte, 17.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!