Lajmet e fundit

Kryetari i Dhomës së Ulët të Parlamentit të Austrisë dhe kryetari i Parlamentit të Suedisë urojnë kryeparlamentaren dr. Vjosa Osmani

e enjte, 27.02.2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me përfaqësues të BE-së dhe të OSBE-së

e mërkurë, 26.02.2020

Osmani: Do ta forcojmë procesin zgjedhor në Republikën e Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!