Lajmet e fundit

Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes mbajti mbledhjen e radhës

e martë, 24.11.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, me rastin e adresimit të Komisionerit të BE-së për Fqinjësi dhe Zgjerim, z. Oliver Varheliy, në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!