newsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnewsnews Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina
Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Mërkure, 29.03.2017Nga mbledhja e Komisionit për Administratë Publike... Raportuan ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe kryetari i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil, Shkëmb Manaj lexo më shumë
  • E Mërkure, 29.03.2017Mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së Në mbledhjen e Komisionit raportoi drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil, Driton Gjonbalaj lexo më shumë
  • E Mërkure, 29.03.2017Veseli: Diplomacia duhet të bëhet promovuesi kryesor i mundësive ekonomike të Kosovës lexo më shumë
  • të gjitha lajmet

Vende të lira pune

të gjitha shpalljet
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com