Kuvendi i Republikës së Kosovës

Bekim Haxhiu

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.10.1970;

Vendlindja: Tërnavc;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Prof. Dr. i Fizioterapisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Mësimdhënës në fizioterapi, fizioterapeut në QKUK, nënkryetar FFK-së;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit