Të Gjitha lajmet

Një delegacion i minatorëve të “Trepçës” vizitoi Kuvendin e Kosovës

26.02.2004

Duke përkujtuar se greva e minatorëve të “Trepçës” është një ngjarje e madhe me një vlerë të pazëvendësueshme , prof. dr. Fatmir Sejdiu theksoi se ekziston një përputhje totale e mbarë subjekteve politike të Kosovës për zgjidhjen e problemeve të “Trepçës” me qëllim të rimëkëmbjes së saj

Kryeparlamentari Daci ngushëllon homologun e tij, Jordanovski

26.02.2004

Në telegramin e ngushëllimit me rastin e vdekjes tragjike të presidentit maqedon Trajkovski, thuhet:

Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

26.02.2004

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të kërkojë nga Qeveria përgatitjen e ligjeve që ndihmojnë përmbushjen e standardeve <BR>Qeverisë i kalohet edhe rekomandimi i Komisionit për Çështje Gjyqësore, Legjislacion dhe Kornizë Kushtetuese lidhur me projektligjin për Odën Ekonomike të Kosovës <BR>Kryesia ka shqyrtuar edhe kundërshtimin e koalicioni “Kthimi” në katër ligje të miratuara

Sqarim Lidhur me deklarimin e një zyrtari të Qeverisë për katër projektligje të paproceduara nga Kuvendi i Kosovë

26.02.2004

Asnjë projketligj i propozuar nga Qeveria e Kosovës nuk ka mbetur pa u shqyrtuar në afatin e paraparë

Kryesia e Kuvendit takohet të enjten

25.02.2004

Kryesia takohet edhe një herë të enjten, më 26 shkurt, rreth procedimit të Projektligjit për Odën Ekonomike të Kosovës.