Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të gjitha lajmet

Nga punimet e seancës plenare të Kuvendit

25.03.2020

Me 82 vota për, Kuvendi miratoi mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Njoftim për media

24.03.2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadorin amerikan Philip Kosnett

18.03.2020

Osmani dhe Kosnett biseduan për zhvilimet politike dhe masat anti Covid-19