Të Gjitha lajmet

Nastavlja se program “Radionice za demokratiju” – učenici uče o demokratiji, izborima, medijima i aktivnom građanstvu

16.10.2019

Skupština Republike Kosova već četiri nedelje razvija program “Radionice za demokratiju”, koji ima za cilj da zbliži učenike sa Skupštinom i istovremeno poveća svest učenika o demokratiji i njihovoj ulozi u ovom sistemu upravljanja.

Nastavlja se program Radionice za Demokratiju

02.10.2019

Dvadeset i pet učenika Osnovne Škole „Faik Konica“ bili su učesnici današnje radionice ostvarene u Skupštini Republike Kosovo, u okviru programa „Radionice za Demokratiju“.

Skupština nastavlja program “Radionice za demokratiju”

25.09.2019

Skupština Republike Kosova pokrenula je danas Program "Radionice za demokratiju", program osmišljen za građansko obrazovanje dece u osnovnim i srednjim školama iz cele zemlje, putem kojih stiču znanje o parlamentarnoj demokratiji.

Veseli učestvuje na ceremoniji potpisivanja novog spiska esencijalnih lekova

24.09.2019

Predsednik Skupštine Republike Kosovo, Kadri Veseli, tokom ceremonije potpisivanja novog Spiska esencijalnih lekova smatra da današnji dan istorijskim i veoma značajnim za zdravstvo.

Kadri Veseli: Pobedu u borbi protiv korupcije ćemo postići jačanjem učešća građana

24.09.2019

Predsednik Skupštine Republike Kosovo, Kadri Veseli, na Međunarodnom danu demokratije, izjavio je da se oseća ponosnim što je institucija Skupštine najtransparentnija institucija u Republici Kosovo.