Lajmet e fundit

Kryekuvendari Konjufca: Bundestagu dhe institucionet gjermane qëndrojnë̈ fuqishëm me Kosovën

e hënë, 21.06.2021

Kryekuvendari Konjufca po qëndron për vizitë në Gjermani

e hënë, 21.06.2021

Nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

e hënë, 21.06.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!