Lajmet e fundit

 • E Hënë, 18.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli takon dhe i jep mbështetje të plotë Kombëtares së Kosovës në futboll

  lexo më shumë

 • E Hënë, 18.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 18 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Hënë, 18.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli kritikon ashpër abuzimin e njerëzve të pushtetshëm për emërimet politike në pozita të institucioneve të pavarura

  lexo më shumë