Lajmet e fundit

Nga takimi i Komisionit për Punë të Jashtme me delegacionin nga Parlamenti i Mbretërisë së Bashkuar 

e premte, 02.12.2022

Grupi i Miqësisë takoi delegacionin parlamentar nga Mbretëria e Bashkuar

e premte, 02.12.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!