Lajmet e fundit

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere mbajti mbledhjen e radhës

e mërkurë, 27.10.2021

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis dhe Infrastrukturë

e mërkurë, 27.10.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!