Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

e martë, 24.05.2022

Kryesia e Kuvendit: Kuvendi mban seancën plenare të radhës të enjten, më 26 maj

e hënë, 23.05.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!