Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca takoi mërgatën shqiptare në Uashington

e premte, 31.03.2023

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë mbajti mbledhjen e radhës

e premte, 31.03.2023

Kryetari Glauk Konjufca takoi kongresistin amerikan Robert Aderholt

e enjte, 30.03.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!