Lajmet e fundit

Deputeti Kervan pyet Presidentin e Komitetit të Ministrave: Kur pritet që Komiteti i Ministrave të marrë vendim për pranimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

e martë, 25.06.2024

Nga mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport

e martë, 25.06.2024

Nga mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e martë, 25.06.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!