Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

e hënë, 18.10.2021

Kryetari Konjufca priti në takim ambasadorin e Kanadasë, Alan Bowman

e enjte, 14.10.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!