Lajmet e fundit

Kryesia e Kuvendit: Seanca plenare e radhës të hënën, më 26 prill

e martë, 20.04.2021

Kryekuvendari Konjufca pranon letër urimi nga Kryetari i Këshillit Kombëtar të Zvicrës, Andreas Aebi

e martë, 20.04.2021

Nga mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e martë, 20.04.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!