Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca: 4 Korriku është datë e rëndësishme edhe për Kosovën

e hënë, 04.07.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!