Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hydajet Hyseni Kaloshi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 10.03.1954;

Vendlindja: F. Përlepnicë- GJILAN;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Frënge, Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Gazetar, Bashkëdrejtues I SPA, Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit