Kuvendi i Republikës së Kosovës

Agon Batusha

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 11.02.1993;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: Beqar;

Arsimimi: Shkenca Politike- Integrime Evropiane dhe Administratë Publike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet i Legjslaturës VII, Kryetar i Qendrës së LV! në Gjakovë;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit