Kuvendi i Republikës së Kosovës

Drita Millaku

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 31.08.1971;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master e Letërsisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Biblotekiste dhe deputete në Parlamentin e Kosovës; Asambliste në Kuvendin Komunal në Prizren;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit