Kuvendi i Republikës së Kosovës

Eman Rrahmani

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 01.11.1985;

Vendlindja: Turuçicë ;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master në Marrëdhënie Ndëkombëtare;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asamblist në K.K.Prishtinë 2017-2020; Deputet në Legjislaturën VII;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit