Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mimoza Kusari - Lila

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 16.10.1975;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Administrim Biznesi;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: ZV/KM Ministre, Kryetare e Komunës, Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit