Kuvendi i Republikës së Kosovës

Visar Korenica

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe TransfereKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 14.06.1984;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MA- Biznes Ndërkombëtar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze; Boshnjake

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Menaxher në Logjistikë;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit