Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ariana Musliu Shoshi

PARTIA:Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe DiasporëKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.08.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Magjistër në Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete/ Anëtare e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit