Kuvendi i Republikës së Kosovës

Adelina Grainca

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe DiasporëKomisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 19.08.1997;

Vendlindja: Ferizaj;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Public Policy & Management., International Relations Bachelor; Strategic Foresight - Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Menaxhere, Kontabiliste;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit