Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albana Bytyqi

PARTIA:Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe PeticioneKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 22.07.1983;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Menaxhere Biznesi, Juriste;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleiste;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit