Kuvendi i Republikës së Kosovës

Pal Lekaj

PARTIA:Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe TransfereKomisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 29.06.1962;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor i Mjeksisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryeshef, Drejtor, Kryetar Komune, Deputet, Ministër;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit