Kuvendi i Republikës së Kosovës

Time Kadrija

PARTIA:Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 14.02.1965;

Vendlindja: Rastavicë - DEÇAN;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Specialiste e Gjinekologjisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Kroate, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete e legjislaturës V-të; Kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit