Kuvendi i Republikës së Kosovës

Avdullah Hoti

PARTIA:Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.02.1976;

Vendlindja: Ratkoc - RAHOVEC;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Dr.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Mësimdhënës në Universitetin e Prishtinës, Kryeministër, Deputet, Ministër, zv. Kryeministër, Nënkryetar i Komunës, Kryetar i Grupit Parlamentar të LDK-së;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

11/22/2021 9:16:30 PM Pyet: Zidaan Castellino

Respected Former Prime Minister Avdullah Hoti,my name is Zidaan Castellino. I am 13 years old. I am an autograph collector. I am writing to you for an autographed picture of yourself. The mission of autograph collecting for me is to have world peace by autographs. I hope you can send me an autographed picture . My address is, D98 Miraaj Residency, Jankalyan nagar, Malad west, Mumbai 400095, Maharashtra , India. Thanking you in anticipation and sincerely yours, Zidaan Castellino. Phone number- +91 9833744436

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit