Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hykmete Bajrami

PARTIA:Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 20.01.1975;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Dr. e Shkencave të Ekonomisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Profesoreshë në fak. Ekonomik në UP, Deputete, Ministre MTI, Ministre MASHT, Ministre MF;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit