Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fidan Jilta

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: MULTIETNIK (ME)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe TregtiKomisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal

Përkatësia etnike: Turke;

Ditëlindja: 22.02.1971;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit