Kuvendi i Republikës së Kosovës

Miloš Perović

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: LISTA SERBE (LS)

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.07.1985;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Gjeograf i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zëvendës Ministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Deputet në Legjislaturën e VII;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit