Kuvendi i Republikës së Kosovës

Yllza Hoti

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe DiasporëKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptare

Vendlindja: Prizren

Arsimimi:
  -MBA, Studimet Master, University of Minnesota, MN, USA;
  -BSc Ekonomi dhe Menaxhment, Rochester Institute of Technology, NY, USA.

Aktivitete dhe funksione paraprake:
  -Deputete (Legjislatura e 7);
  -Anëtare e Komisionit për Buxhet dhe Transfere (Dhjetor 2019 deri Dhjetor 2021);
  -Anëtare e Komisionit Hetimor për Procesin e Privatizimit (Legj. 7);

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit