Skupština Republike Kosova

Adnan Rrustemi

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za zakonodavstvo, mandate, imunitete, Poslovnik skupštine i nadzor Agencije protiv korupcije

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 27.04.1982;

Mesto rođenja: Staro Rujce - LIPLJAN;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Političke nauke;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: 

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!