Skupština Republike Kosova

Ariana Musliu Shoshi

STRANKA:Demokratska stranka Kosova (PDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratska Partija Kosova (PDK)

Komisije: Komisija za spoljne poslove i dijasporu Komisija zа ljudska prava, polnu ravnopravnost, žrtve seksualnog nasilja rata, za nestala lica i peticije

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 15.08.1985;

Mesto rođenja: Priština;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Magistar međunarodnih odnosa i diplomatije;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Francuski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanica, Član Komisije za spoljne poslove i dijasporu;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!