Skupština Republike Kosova

Adelina Grainca

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za spoljne poslove i dijasporu Komisija za Javnu Administraciju, Lokalnu Samoupravu, Medije i Regionalni Razvoj

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 19.08.1997;

Mesto rođenja: Ferizaj;

Bračno stanje: Neudata;

Obrazovanje: Public Policy & Management., International Relation Bachelor; Strategic Foresight- Master;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Francuski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Upravnik, Racunovodja;
 

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!