Skupština Republike Kosova

Pal Lekaj

STRANKA:Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

POSLANIČKA GRUPA: Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

Komisije: Komisija za Budžet, Rad i TransfereKomisija za ekonomiju, industriju, preduzetništvo i trgovinu

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 29.06.1962;

Mesto rođenja: Đakovica;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Doktor  medicine;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Nemački;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Glavni šef; Direktor, Predsednik opštine, Poslanik, Ministar;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!