Skupština Republike Kosova

Agim Veliu

STRANKA:DEMOKRATSKI SAVEZ KOSOVA (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski Savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za Javnu Administraciju, Lokalnu Samoupravu, Medije i Regionalni Razvoj

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 25.07.1960;

Mesto rođenja: Bradaš;

Bračno stanje: Oženjen ;

Obrazovanje: Pravni fakultet;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Predsednik, Ministar MONT-a, poslanik, Ministar MUP;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!