Skupština Republike Kosova

Behgjet Pacolli

STRANKA:DEMOKRATSKI SAVEZ KOSOVA (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski Savez Kosova (LDK)

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 30.08.1951;

Mesto rođenja: Marec;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Magistar iz oblasti marketinga;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpski, Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Ruski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Predsednik Kosova, Zamenik premijera, Ministar spoljnih poslova;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!