Skupština Republike Kosova

Hykmete Bajrami

STRANKA:DEMOKRATSKI SAVEZ KOSOVA (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski Savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za nadgledanje javnih finansija

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 20.01.1975;

Mesto rođenja: Peć;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Dr. ekonomskih nauka;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Profesorka na Ekonomskom fakultetu pri PU, ministarka TI, ministarka MONT-a, ministarka BF;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!