Skupština Republike Kosova

Bahrim Šabani

STRANKA:KOALICIJA VAKAT (KV)

POSLANIČKA GRUPA: MULTIETNIČKA (ME)

Komisije: Komisija za prava, interese zajednica i povratakKomisija za spoljne poslove i dijasporu

Etnička pripadnost: Bošnjak;

Datum rođenja: 29.09.1982;

Mesto rođenja: Prizren ;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Master Kriminalistika;

Jezici osim maternjeg: Albanski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Savetnik potpredsendika skupštine kosova, Zamjenik ministra, Viši politički savetnik, Poslanik;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!